a cserbenhagyás
rosszul esik attól is aki semleges de
valakitől aki megígérte hogy nincs az
a helyzet amiből kihátrálna ha együtt
vagyunk benne gecire szarul esik és
hogy nem ég le csontig a pofájáról bőr
azzal rátesz eggyet az amúgy is határ-
vonalig tolt kedályállapotra ezt még a
legmélyebbről érkező "kurvaanyázás"
sem oldja így nem marad más csak
a csend
2018.07.03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-03 16:22:58
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-03 16:22:58