Nagy Daráló
nem kell csörgőóra
ahogy világosodik
ébredek
csak gondolkodom
húzzam még takaró alá a lábam
vagy tegyem le a szőnyegre?
érdemes?
a dolgok is résen vannak
rögtön rám ugranak
na neeee
megy ez
eddig is ment
most mi akasztaná meg?
fáradtság? félelem?
felhúzom a reluxát
méz folyik be az ablakon
most semmi se fáj
mégis bizonytalankodok
helyet keresek magamnak
még egy kicsit
a láthatatlan férfi karokon
mindjárt hat
cirkálok a konyhában
véletlenül kiöntöm a kávém
csodálkozom
már ilyen korán láb alatt a múlt
aztán egyszerre magától
elindul a Nagy Daráló
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-01 16:47:18
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-01 20:40:28