elkerülhetetlen
kezdetben nincs halál
hideg csak a sarkokon
az ablakon minden beömlik
és befér pár négyzetméterre is
még minden közeli szétsöpri a távolt
de idővel tágul és szűkül
majd egyre mérhetetlenebb
az ablakokat
láthatatlan zsaluk csapkodják
az ajtót hiába zárod
úgy lopakodik be
hogy észre sem veszed
pedig karnyújtásnyira tőled
mégsem akarod elhinni
már visszaszámol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-28 06:30:34
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-28 06:30:34