Szíved - karod
Míg nem vagyok a magamé, tiéd sem.
Csak voltam, csak leszek; senkié.
Míg hagyod: szívem - karom foglya szíved – karod.
Míg benne élek, még kicsinyke vagyok.
Mindig, csak így lesz.
Egyre-egyre.
Míg isten hidege meg nem vesz, mielőtt melegedne.
Vagy, míg nem lesz, mi ezen változtatni tudna; álmom, vagy Én-em.
Álmom vagy.
Én, nem.
Tudod? Vagy hiszed?
Mer’ én nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-03 06:55:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-03 07:07:40