falvédő
magzatpozícióban fekszem
kockás takaróm inkubátor
gyerekkoromban
volt az ágynál egy falvédő
egy erdő volt rajta és legelésző
szarvasok
a délutáni nap átszúrta a lombos
fákat
dúdoltam is
így altattam el mellettem
fáradt anyámat
közben ujjammal a szarvasok
és kontúrját rajzoltam
mikor meguntam
óvatosan elszöktem
hogy fel ne ébresszem
később is szerettem szökni
bárcsak észrevették volna
de sosem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-28 19:30:03
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-28 19:30:03