Két kései felismerés (jav.)
Figyelj, Tesó!
Ádámról, Éváról migráns vagyok én is;
de engem egy jobb helyről dobtak ki;
hiába minden azóta – oda már úgysem.
A poezis genezise és exodusa
Valamikor verseket írtam, mert kevés volt az élet,
minden perc extázisban kellett, mert az az élet,
ami méltó az örök-kamasz korhoz, több se kell;
és oly kevés, hogy vers csak, szép halál, mégse élet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-27 14:03:30
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-27 14:03:30