Gyűrű (változat)
Még pedig jegy.
Nem is egy. Kettő.
Mert párban vannak.
Pont mint mi.
Egy nálad.
Egy nálam.
Bár volt már mindkettõ
Nálad
És volt már mindkettõ
Nálam
Megint rám került a sor
Hogy vigyázzak a gyűrűdre
Is.
Vigyáztam. Annyira vigyáztam.
Már reggel eltűnt.
Nem volt az ujjamon
Nem volt sehol
A kamrától a szobáig
Az udvaron. Az utcán.
Nem volt sehol
Elvesztettem.
Haragszol majd érte.
Bár már ott tartanánk!
Egy gyűrű maradt
Egyedül
Mint én?
Nem. Még nem!
Aztán mégis ott volt!
Az ágy közepén.
Vigyorgott: Hol jártál?
Engem kerestél?
Vigyorogtam én is.
Megvan a gyűrű!
Akkor megvagy te is!
A láncomra húztam.
Innen nem eshet le.
Nem értetted.
Eltelt pár hónap.
Újra
Egy gyűrű nálad
Egy nálam
Mert párban vannak.
Mint mi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-23 04:11:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-23 04:11:59