Babapantomim
Nézd, ez a pantomim
mennyi bájos mozdulat!
Ha kezdi alkalmasint,
Márk ezzel mit mutat?
Fényjel. Titok bogozódik:
merről jön, hova megy?
Itt van, a csoda van itt,
eszünk nem éri fel,
mert áhitatos öröm átjár,
gyönyörűségben fürdet pici kéz.
Pici az orrocska, pici a száj,
a pici szemecske minta-kék.
Ránk tekintve azzal ámít:
a szívünk mélyére lát.
OÁ - mondja, s akkorát ásít:
belefér a világ!
Tündérszép pici emberke,
ezen nincs vitánk!
Egy egész életre
elbűvöl pici Márk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-08 10:53:50
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-08 10:53:50