Mi így
Ha bármikor be akarsz
jönni hozzám, kopogtatnod
abszolút felesleges.
A hangok nem hiányoznak.
Neked pedig szól a rádió, olykor
rákérdezek a hírekre.
A szándékok jobbik arcát
fordítjuk egymás felé. Megbeszéljük
hová megyünk legközelebb.
Így télen korán nyugovóra
térünk, az ágyban olvasás
múlatja az időt. A puha
szárnyakba takarjuk magunk,
és egymás párhuzamosán
átengedjük az éjszakát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-01 14:05:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-01 14:05:40