majd szólok ha jöhetsz most nem jó
esik
hideg sáros minden
mintha nem is lettek volna azok a fényes napok
és régi szelünkre emlékszel-e ?
orkán volt
látod itt hagyott mint nyári sikongatásaink
mogorva lettem múltszerű
kor rágta foszló szövet
Te is?
de azért várlak
majd kiveszünk valami szépet a szívünkből