Lábadozás
Érzékeletlen zajok közt,
rögzült sajgásban a láb,
hónapok óta nem utazom,
szívednél semmiképp tovább.
Hétköznapi esetek járnak
körül, se jó, se rossz jelek.
Mindig kevesebb az idő,
mindenért többet figyelek.
Lassú változás. Érzetek
állandóságához ragaszkodom.
Szabálytalan láb-váltakozások,
mankó fogásra alkalom.
Járás-gyönyör! Voltban, majdan.
Hangulatrontás mondani ezt.
Hármas határ: csönd, Isten hallgat,
s az ablakon túl a téli kert.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-20 07:24:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-20 07:24:15