Figyelj, Jagi!
tudod, már jó ideje szépelgek,
bár tudom, inter dolores születnek a versek,
ha lehet, zenéljenek, vagy jók egy rímre,
csattanjanak egy meghökkenésre;
túlélhetők legyenek, ne egy józsefattila,
csontosjános vagy jagospista
késlekedjenek a nekrológommal,
hiszen szöveg nélkül is majd csak kiderül:
a kérdés időről-időre fölmerül,
mielőtt végképp lemerül:
elkezdjük-e az életet?
vagy az enyém, a tied,
az önöké –
S t a r t örökké…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-11 10:04:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-11 10:04:04