Mínuszok
A Kökinél, azon a kis füves térségen.
Hónapok óta, állandóan.
És mindig ugyanabban a zöld zsávolyruhában.
Körötte kartonok, zacskók.
De a szeme, akár a tiéd.
Ma is.
De ma mínusz kettő, (hajnalban még hidegebb).
Nyilván központi előírás.
A két rendőr fiatalabb, gyorsabb.
Semmi esélye. Ebben sem.
Első gondolatom, a nyilvánvaló akarata ellenére nem kéne.
A második, vagy, talán mégis.
Végül is, szabad?
Szerinted?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-22 19:02:24
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-24 16:14:22