[szelfi]
Hát szóval igen. A lélek és a test
összefüggéseit nem lehet letagadni.
Arcom ráncait hiába húzattam feszesebbre,
a botox, a feltöltés, a behúzott nyolcas és
tizenkettes szálak sem homályosították
el a szemeimből kiolvashatót, miszerint
ki mint vet, úgy aratják.
Valamikor, valaki (Jézus?) ezt mondta,
mert meg volt neki írva (ma is meg van).
Korán jött a betakarítás, elismerem,
de veszíteni tudni kell.
"Így megy ez."
2018.01.14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-15 05:19:02
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-16 09:50:11