szépségdisszonánsok
pitypangnapernyők teszik időtlenné a szobát.
pink porszemcsék, egy-egy húszkarú fényrabló.
papírzsebkendő-foszlány szürkéskék paplanon.
szekrényajtó mögött, Vasarely rendben ruhák,
Dali selyemingekkel fest diszharmóniát.
hangyák vonatoznak elszórt morzsák között.
három nyitottra írt könyv, egymást megölelve.
titkos gruppenszex, hamuval szórt asztalon.
mindig nyitva Ottlik. Stendhal mellkasán pihen,
rajtuk a kurva élet, olcsó szakácskönyv hever.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-09 18:56:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-09 18:56:39