volt amikor
volt amikor azt hittem
az írás a zene
a szerelem
vagy más
mint valami macskakölyköt az alomból
kiemel egy meghatározatlan közegbe
ahol nem aláznak meg nap mint nap
ahol megértés van nem pedig gőg
és voltak álmaim
azt gondoltam vannak csodák
most álomtalanul
pörög az agyam
fáradt vagyok
borostás
magányszagú
hétköznapjaim a túlélésről szólnak
a stresszről
nem magyarázkodom
nem harcolok
írok
magamra hagyottan hallgatom zenéimet
és szerelmeimen tűnődöm
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-29 19:35:54
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-27 18:21:31