Szókba elegyedés
– Mosolyod vigasztal Legalább ennyi maradt még
ha többre már nem fussa is Szemtől szemben jel
meztelen oly mindegy hogy nappal van épp vagy
éjszaka Fénytelenül minden bogár tök egyforma
A kezdetre gondol Óvatosan közelítve
fokozatosan távolodik
Nem aprózza el árnyaltan siet lassan
Látod akarva akaratlan látod ilyen könnyen írom már
a storyt Mióta arcom lisztes hajam kóc és nem kreálok
ügyefogyott legendát mindenféle piszlicsáré dologból
lekopott a szemérmesség tétova máza ellibbent a félsz
Terhétől próbál szabadulni Módszeresen
veszít a súlyából Fogy
Töredelmesen ponttá zsugorodik
Azóta hidegen hagy a közelítő nagy havak ideje
és nem görcsölök rá ha zuhog ha ömlik ha szakad
Miénk ez a tér a pohárba lassan csorgó tiszta víz
és miénk a tükörből illanó egyszer volt pillanat is
Az összefüggések határvonalán túljutva
végül maradéktalanul
szem elől tűnik –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!
Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólások
Hozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
Feltöltés ideje: 2017-12-14 12:02:34
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-14 12:02:34