A legértékesebb lelet
Az élethez tartozó fegyelmet
kell kutatni, nem az engedelmet!
Tudnom kell azt, nem hiábavaló;
hogy mindig érthető legyen a szó!
Az a szó, amely csak engem jelöl,
ki segít majd a mennybe, föl?
Meg kell találnom önmagamat
a karcsú élet ideje alatt!
Ez lesz a legértékesebb lelet,
a megvalósult drága képzelet.
Jónak lenni azért kötelező,
hogy virágba boruljon a mező.
2017. december 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-11 00:46:44
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-11 00:46:44