Szín-tézisek ( jav2.)
Kékszakáll, te gyilkológép,
nem látlak a
sósavmaró nyállal keveredő ködben.
Misztériumjátékok céhébe hívsz.
Felkérésed
rendkívül megtisztelő,
de félelmetes is.
El tudom-e játszani
kíméletlen sorozatgyilkos lényednek
akárcsak az árnyékát is?
Félek, árnyék nélküli
senki leszek
ott, középen. Vagy a szélen?
Létrejön-e a szín-tézis a színen?
És nem állok-e meg a sínen egyszercsak,
dübörgő vonatra várva,
fejem a csillámló sínre hajtva?
Nem, most felvidított ez az invitálás,
látom a színt, a tézis dereng.
Talán felállok hirtelen.
Halálos csókod életre kelt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Spanyolnátha ,
Feltöltés ideje: 2017-11-27 15:11:25
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-27 15:11:25