Nyitottan
a vacsorát is azzal kezdenéd
hogy szex majd jöhet a többi szóda
vízzel vigyorgó képű vad moto
rosom sok vagy mintha megszoroznánk
tízzel de ne rémissz hogy lekésem
a hat húszast csak akkor nem hogyha
reggel szintén egy menet a munka
kezdete előtt a lakás foglya
maradok míg te felveszed hangom
csengőhangnak és mondod báréne
kesnő de többnyire gyorsabb vagyok
kávézacc marad miért is kéne
de köszi államvizsgázom munka
mellett te apám lehetnél fertő
bár sajnállak hogy magadnak bizo
nyítasz nem avas még a tepertő
kussolj és tanulj meg negyven évvel
élni a kapuzárási pánik
még nem halál kígyóbűvölőre
válts ki veled kinyitottan bánik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-15 17:07:29
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-15 17:07:29