nem akartam
nem akartam én megszületni
de ha már igen
akkor se oda
vagy ha már oda kellett
nem akkor
korábban
de akkor meg háború volt
a francba
sehogy se jó
igazam volt, hogy nem akartam
nem akartam gyerek lenni
egymásra se voltak tekintettel
hát még egy gyerekre
felnőtt akartam lenni
ha valamit nagyon akar egy ember
csak valóra válik
ez aztán sikerült
ez az egy
nem jobb
talán lennék megint gyerek
de nem ott
igaz, itt se
még a saját gyerekem se lennék
inkább csak úgy
Valakinek A Gyereke
és onnan felnőni megint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-12 22:33:21
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-12 22:33:21