Ajándék órák
Ha lenne időm, színes
virágokat festenék Anyunak,
de nincs, mert mindig engem küld
a szomszédba krumplit kunyerálni.
Ha lenne időm, megjavítanám
Apu ócska, régi biciklijét,
de nincs, mert mindig engem küld
az erdőbe tüzelőért.
Ha lenne időm, mesélnék
Ópának, milyen szép most a tavasz,
de nincs, mert mindig engem küld
a rétre a gyógyfüveiért.
Ha lenne időm, megtanítanám
Öcsit, hogyan kell focizni,
de nincs, mert én vezetem mindenhová,
és nem is lesz soha csörgőlabdánk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-30 17:09:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-30 17:09:55