Mint az avar, ha belé fekszel.
A hó ijedt fehér,
angyal is lehetne.
Így kellene élni.
Akár madár lehetnék -
csak avégett,
hogy az ég kéksége
eléggé bizonyos legyen.
Tavasszal más lesz ez.
Az öregség elszenderül.
Olyasmi, mintha lábnyomok
lennének a nyári homokban.
S próbálna lépésről-lépésre,
gyereklábakkal visszatalálni.