Kék-halál
Ctrl-c Hibás kódként létezem
bináris sorozatban Kettesként
egy lefagyott vírusos rendszerben
hol lomtárba kerülten vesztesként
– tömörített fájlban – szorongok
Másolt parancs-ikon az életem
Mappát hozok létre egy másikban
Lejárt már a vírus-védelem
elfelejtett jelszavak az imáimban
és ülésbe halt porckorongok
majd
Ctrl-v hibás kódként létezem
folyamatos önismétlés
a Végtelen beállt merev-lemezén
Önjelölt programvezérlés
csökkentett mód vele én
kijelölés-másolás-beillesztés
Esc Újraindítás
míg a képernyő-SZEMben
nem marad más
csak a kékhalál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-19 15:59:33
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-19 15:59:33