Nevesítve
Annuskának keresztelték,
ám csak később derült ki,
hogy a lányka selejt termék,
el kell inkább kerülni,
el kell messze kerülni.
Dupla lett a napi bevét,
s nem dolgozott meg érte:
elég volt, hogy póri nevét
nívósabbra cserélte:
Amandára cserélte.
Jött egy ifjú, szenvedélyes,
plátói az érzelme,
félve nyúlt a lány kezéhez,
ám az többet képzelne,
sokkal többet képzelne.
Így az ifjú belevéste
a megkötő cementbe,
s hogy a népség megeméssze,
ott virít most lementve:
„Amanda egy cemende!“
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-19 10:12:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-19 10:12:01