paraj
híresen jól főzött anyám
és tényleg
híresen
de az ő spenótját sem szerettem
Te csak azután tanultál főzni
hogy összejöttünk
már ízlik a spenót
előtted csak kalandfilmek
autók, bunyók, jó csajok
miért is kéne valamiről szólniuk
most már akkor is megnézek egy romantikust
ha nem vagy ott
némelyiket meg is könnyezem
szépülnek dolgok általad
emberek is
megszűröd nekem a világot
jobb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-30 14:38:28
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-30 14:38:28