Glória vakoknak
http://www.7torony.hu/pictures/73459.jpg
Saját képére teremtett
nem hiszem, hogy ilyen felszínes lenne
belül is olyan lehetek
tehát olyan, mint én
alapjában kreatív
néha hibázik
néha csalódott
elég empatikus
sokszor vidám
időnként haragos, csapkod
ami keze ügyébe kerül
értetlen is
meglepődik
vagy már már meg sem lepődik
fáradt
beleszarik
tanácsot kérne - de kitől?!
nem is csoda az ateizmus terjedése
hiszen sokszor már magamban sem hiszek
pedig olyan mint én
én vagyok
ÉN VAGYOK!
...meg az a sok ima, kívánság
fel kéne vennem valakit
szelektáljon
két tábori lelkész is engem kér
hogy segítsek
egymással szemben állnak
Melyiknek?
Hát, akinek több puskája van
minek kellek én ide
hol van már a hetedik nap
vagy harminc éve nem voltam nyaralni
nem is a képére
hanem csak képen teremtett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-16 11:20:08
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-16 11:20:08