Algebra
Vedd számba a szobák sarkait,
ha továbbköltözik elviselt sorsod.
Magával viszi álarcaid,
és azt is, ami bennük összeomlott,
vagy szétszéledt, ha hitednek úgy kedves,
mint elszabadult, vad üveggolyók.
A tükrök beválnak farkasszemeknek,
arcjátékaid megszokhatók.
Bár tagadod, de új szobákban élsz,
a derékszögű terek - csalódások,
amit algebráddal mástól számon kérsz,
az elfeledni vágyott hamisságod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-22 15:37:46
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-22 15:37:46