Szakadék- Az "Elvesztegetett idő" c. vers jav.
Távolság épült közénk,
elég volt hozzá másfél év.
Veled sem lettem önmagammá,
magunk köré tekeredtünk.
Többé nem bújunk egymáshoz,
a szakadék áthidalhatatlan
köztünk. Nem tápláljuk már
egymást mindennapi kenyérrel.
Isten sem tette ránk áldó kezét,
nem lobog a győztes örök-szerelem.
Míg a hűlő parazsat szítottuk,
az utolsó szikrát is kilopta belőlünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-21 05:58:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-25 08:36:37