lehet
lehet
úgy vénülök meg
egy elaggott
magánnyal zsúfolt házban
ronggyá olvasott interpress magazinok
félbehagyott könyvek
mogorva macskák
agyonhallgatott
poros lemezek
öregszagú univerzumában
a billentyűzet fölé görnyedve
nem figyelve se időt se mást
és azt az egyetlen
igazán jelentős verset írva
amit minden költőnek
meg kell írnia egyszer
amelyben
benne van a csoda
amely feloldoz
de az is lehet
hogy közben
egy mosolygó asszony kezei
simogatják fáradt vállaimat
szemeiben ragyog minden
ami én vagyok
és egészen máshová esnek
a hangsúlyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-07 16:41:17
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-16 10:18:47