Top Secret
Tanyák fagylaltját lenyalták az évek,
(falvaníliák és csokoládétetők).
Kapunk emlékében állok,
a gemkapoccsá hajlított út előtt,
mely nem vezet sehova, csupán
lábnyomokkal teleírt mezőket
tűztem össze vele. Top Secret-vidék.
Isten a táj tükörképét mártogatja a tóba,
írja a jövőt, de óvatos: felhőkkel takarja ki,
az utolsó perc helyét és idejét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: VándorcirkuszKiadó: Magyar Napló
Feltöltés ideje: 2017-07-31 08:22:52
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-31 08:34:00