Semmi. Az idő innen nem számít.
Te vintage képen az üresség
vagy, én a közte járó szél. Hinta.
Már nem ül bele senki. Szürkeség-
be vész a gyerekség maradéka.
Két éves, öt, tizenöt ideje,
a negyvennégy éves ordít. Ilyen
marad a kép, fé(m.é)lek hidege