kódolt történet
eleve belém programozták azokat
akik körülvesznek
és akikkel körülveszem magam
ha a családomat nézzük
a géneket szükségtelen hosszan magyarázni
kaptam őket
hogy továbbadjam belőlük amit lehet
alvó ügynökként
egy-egy kód aktiválta sorra szerelmeimet is
aki elsőnek találta meg az enyémet magában
máig párom
egy kód viszont bizonyosan hiányzott belőlem
már jóval negyven fölött történt
hogy a gyerekek miatt
hozzánk került
kezdetben teljesen hidegen hagyott
a végére egész fajtáját belém kódolta
mégis
csak jóval később lett újra
kutyánk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-10 21:55:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-10 21:55:12