Amikor nagy vihar volt
letörtek az ágak
és a szél éles sarlói
lekaszálták a madárfészket.
Amikor visszatért
a nyugalom,
a pusztítás után is
lázálom gyötört,
fej nélkül,
lecsüngõ karrral
álltam.
Amikor visszatért a nyugalom,
az öröm is eltûnt a Földrõl.
Mintha elfújták volna.
Mint egy szappanbuborékot.