létezni szeretnék
megáradnék mint a tenger
meteoresőben hullnék alá
kitörnék morgó hegyekből
kövekkel gurulnék a völgybe
létezni létezni szeretnék
hasonlatokat keres a szám
körém gömbölyödik a táj
kezem megérintené a napot
égig nyújtóznék a fákkal
nem bírom tartani magam
kilyukadok a vödörből
kiszakadok a teli-zsákból
almákkal hullok a fákról
kifutok a tenger habjával
felfeslek a szakadással
csecsemőkkel sírok éhesen
gőgicsélek beszéd helyett
hasonlítani akarok hozzám
lerombolni ami körbezár
születni akarok és szülni
kigurulni magamból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-19 08:33:56
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-19 14:58:36