Pálfy Gabi
40 éves lettem
Mamának
40 lettem, s elmentél,
Már nem lát majd a pici,
Szülinapomon meghaltál,
A szél porodat viszi.
Hallgatnálak, ápolnálak,
Fognám még a kezed,
Nyűgös veled már nem lennék,
Többé nem is lehet.
Kiülnénk a padra együtt,
Majd ballagnánk haza,
A naplementét nem látod már,
S én nem látlak, Mama.
Majd odaát találkozunk,
Addig nézz le néha,
És bocsásd meg, hogy ennyi telt csak,
Hogy lányod ilyen béna.
Elhagyott
Elhagyott az Édes,
Keserű a kedvem,
Nem is tudom miért,
Kellett bunkó lennem.
Kihűlt helye sajog,
Nyomja még a mellem,
Mért lett neki elég?
Háborog a lelkem.
Nincs már itt az Édes,
Nem szorít már többé,
A sok kellemes óra,
Így vált bennünk köddé.
A simogatás nem kell,
Tartogassam másnak,
Ölelő karomba
Vegyek párnát társnak.
Elhagyott az Édes,
Üres most a szívem,
Amerre csak járok,
Hiányodat viszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-13 13:15:44 Utolsó módosítás ideje: 2017-05-13 13:15:44
|
|
|