Angyal hirdeti örökre
Zsannának és Szilárdnak
Eljött a nagy nap, Zsanna,
Rád hull boldogság, manna.
Eljött a boldogság, Szilárd,
a hőn áhított, a várt.
Eljött a nagy nap,
soha el nem hagynak
az öröm percei,
az élet így lesz teli.
Szép csoda készül,
életetek szépül.
Angyal szól fölötte,
hirdeti örökre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-02 11:40:05
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-04 12:54:31