Pornógraffiti
Sötétben jönnek merőben sötét gondolatok,
meztelen hangulatok az eléd rakosgatott
letöltési listákon.
Nincs mélyebb kitárulkozás, mint egy pornósztár
sminktelen arccal, hétköznapi hajjal,
szomorú mosolya megható.
De aztán ennyi,leomlik a puritán díszlet,
feldobnak pár obszcén sminket, ami csak
megannyi szivar testnedvével lemosható.
Elmúlik az együttérzés-ihlet, automatára
kapcsol a rutinos lélek: aki lánya volt
„iksznek” és anyja „zének”, már csak egy tárgy,
aki idegből baszható.
Krisztus után 2017. április 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-30 06:23:44
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-30 07:04:45