kipontozott részünk
Ma akartalak hívni, mert volt egy megérzésem,
hogy ami a kettőnké, abból te mindent megélsz,
és én csak a téglákat hordom, meg néhány zsák
habarcsot. Nálunk mindenre jó ez a nem probléma.
Bárcsak látnám megfolyni újra a szemfestékedet.
Mindig is utáltam a sovány reggelit, hogy milyen
más zsömlével rukkolt elő az Auchan, a dzsemtől
keserű teát. Idegesít a foltos kés, a svédasztalos
vajszelet, vagy ahogy indulósan ülsz. Mehetnék.
Ez van nekem is. Ennyi maradt, és ezzel beérjük,
vagy már be is értük az átlagdugások számában
bizakodókat. Egy közös berúgás utáni józansági
teszt még összeköthet. A jó vonal kell. Rajta van
az a pont, ahol az egyszer se élünkből hajsza lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-04 22:11:39
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-04 22:44:39