Törlés menüpont
biztos törölni kíván? a mobil visszakérdez
adatbázisában még ott a szám s a hozzátartozó név
csak az az arc az a személy csak az az emlék
biztos törölni kíván? még visszaborzadok
miféle felsőbb akarat az melyet überelhetnék
miféle felsőbb akarat az melyhez jóváhagyásom kell
biztos törölni kíván? mit törlök s mi marad vissza?
kiállítóteremben lógó fotók alábiggyesztett versidézetekkel?
téli teremfocik zúgó kapufái és kölcsönkért Nemzeti Sportok?
nyári kerti-partyk bográcsgulyásai és pincepörköltjei?
Imre bácsi Áron Gyuszi bácsi nullahat-ésatöbbi:
név és szám csak a név csak a szám
memóriában mindeddig megmaradt
funkciótlanul álló száraz adat:
törölt tétel? kukába dobja? ...igen -
eljátszom Istent egészen kicsiben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Székelyföld, 2006/5
Kötetben: Az artista estére hazamegy (Budapest, 2006)
Kiadó: Magyar Napló