megöltél, végleg megöltél.
reményemet fosztottad
reményedet.
nem akartál,
őrült kéjed játszott, de
lelkemtől utálat fordított el.
kivillant hát farkasfogad:
disznó elé peregtek a gyöngyök.
körmeimmel kapargatom,
mint: "Ágnes asszony a patakban
a ruháját mossa-mossa.”