a Luxembourg-kertben
a Luxembourg-kertben mérkőzik az ősz
rátarti sárarany levelek sátora odahív
tapasztott szerelmek vékonypénzű vágyak
megcéloznak még egy-egy langy napsütést
nyargal a szél lőcslábak közé befúj
öregurak sakkoznak gesztenyésben
sétálgatnak nevetgélnek a csitrik
vadkacsák a tóban gyakran alábuknak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Hinta és pacsirta (Budapest, 2006)
Kiadó: Unisher
Feltöltés ideje: 2016-11-16 11:15:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-16 11:15:54