Október 24
Légy belátással!
Lekaszált, konszolidált utódnép
leszármazottainak végtelen sora int.
Lehetetlen lenne másról, mint magáról
s valamit a családról, mindvégig
csak magáról huszonharmadikáról
feledkezve el, mint a fogyatékkal élők,
fogyó idővel és szóval rablógazdálkodók,
„e jelen való gonosz világ”, csendestársai.
De te légy belátással!
Ne sikolts, mert még felébrednének
azok, akik amúgy sem élnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-08 11:29:43
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-08 11:29:43