Mielőtt (jav)
Az égbolt szürke dunnaóriás,
lassan ereszkedik, elménkre terül.
Lustán ücsörgünk a tévé előtt,
romlani kezd a szürkeállomány.
Szedjünk étrend kiegészítőket,
vagy forduljunk a természetfelettihez?
Isten készséggel meggyógyítana:
a pléhkrisztusok nem adnak reményt.
Agyunk lassan porladó homokkő,
egyensúlyozunk jó és rossz között,
(mikor melyik lábbal kelünk éppen).
Talpunk alatt megromol a föld.
Minden ember öngyilkos merénylő.
Védőgátat kellene emelni magunk köré,
mielőtt a pokol mindent el nem áraszt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-18 13:37:30
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-22 12:42:12