Nem tagadhatom
Az Isten létét mi bizonyítja,
és mi dönti el nekem?
Előttem létem ajtaját nyitja,
bátorító félelem.
Mert ezek a kérdések sincsenek,
csak ha megfogalmazom,
én mindegyiknek elébe megyek,
mert hiányuk fáj nagyon.
Ha nem mondhatnám, hogy "jaj Istenem",
nem is emlegethetném,
kihez szólnék, ha nincs senki velem,
az éjszakák idején?
Nem tagadhatom, hogy van egy Isten,
aki most is kisegit,
és kérés nélkül fogja a kezem,
létével is boldogít.
2016. október 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-18 03:32:55
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-18 05:06:39