Korrekció
Már majdnem megsimogatta
azt a kedves arcot.
De nem szabadulhatott a gondolattól,
hogy ismét átveri.
Nyolc napon túl gyógyult
a hirtelen korrigált mozdulat nyoma.
Miközben a hét minden napján
hátrapillantgat a tusoló alatt
tenyerében még érzi a finom bőrt,
orrában teste illatát,
a fülében ott dobol a "csak téged,"
és a nyakszirtjén
mintha most is megpihenne
egy sóhajtás.
De a szemében, jaj a szemében:
idegen férfiak vigyora.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-17 09:30:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-17 11:40:15