Mielőtt
Az égbolt szürke dunnaóriás.
Lustán ücsörgök a tévé előtt.
Romlik a szürkeállomány.
Étrend kiegészítőket szedek,
De vonz a természetfeletti is.
Ha Isten velem, kicsoda ellenem?
Ő majd meggyógyít örömében.
Esnék barátságos tenyerébe –
A pléhkrisztusok nem adnak reményt.
Agyam homokkő, lassan porlad.
Egyensúlyozok jó és rossz között
(Mikor melyik lábbal kelek éppen).
Talpunk alatt megromol a föld.
Minden ember öngyilkos merénylő.
Védőgátat kellene emelni magunk köré,
Mielőtt a pokol végleg kiönt..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-10 08:24:23
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-11 07:25:57