Túl akarom élni a telet
Mi a terve Istennek velem,
mint oly sok mindent, ezt sem tudhatom,
a gondolatok útvesztőiben
szól hozzám, és én figyelek nagyon.
Figyelek, ahogy gyerekkoromban
fürkésztem a tudást az ég felett,
és rádöbbenhettem meghatottan,
odafönt más nem, csak Isten lehet.
Így Istenemet már megtaláltam,
ezután magamat kereshetem,
elé állhatok merészen, bátran,
hozzá méltóan, illedelmesen,
mert egy kérdésem mégiscsak marad;
az én Istenem terve mi lehet?
Az életem visszafelé halad,
s én túl akarom élni a telet!
2016. szeptember 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-14 00:50:27
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-14 00:50:27