Élet értelme
míg érthetetlen, - teszünk
értelmetlenül.
Élet értelmét
megértve végre, teszünk
értelmetlenül!?
a
Élet értelmét
megértve: mégis teszünk
értelmetlenül.
b
Élet értelmét
megértve miért teszünk
értelmetlenül?
c
Élet értelmét
megértve, úgyis teszünk
értelmetlenül...