eredendő
elcsuklottak a farkasok,
kitakarták a teliholdat ,vagy elfogyott
nem tudom,
félek is megnézni, lehet hogy üvölteni kéne
helyettük, nehogy csendbe torkolljon az éjszaka rendje
de előtte még érintésvédelemmel kéne ellátni a képernyőket,
helyesen szeretni, befogni a vágyak
örökös fogcsikorgását, valamiféle fém-
szelencébe zárni, vánkos alá gyűrni, azután már
be lehet stoppolni a kurvákat,
eloltani a lámpákat, és csak üvölteni kell,
ordítani veszettül, föl a holdra teli torokból, hogy kárhozottak,
kárhozottak vagyunk mindnyájan, drágám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-12 00:11:01
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-12 00:11:01